Du har sikkert fått med deg at vi arrangerer 13 forskjellige kurs for aktive i studentforeninger? Men så tenker du at du kan det du trenger, heller vil gå på quiz den kvelden eller ikke helt vet om kursene er gode? Vi har samlet seks grunner til at du bør få øynene opp for kursene våre, og melde deg på asap! Er det ikke nok å høre det fra oss? Se punkt 3!

1) Du vil gjøre en bedre jobb

Ingen sjokkerende nyhet kanskje, men tenk litt over det likevel. Når du kan mer, er tryggere i vervet ditt og har flere strenger å spille på vil du også slappe mer av. Og mindre stress i en allerede hektisk studiehverdag er vel ikke å forakte? For ikke å nevne at du gjør foreningen en stor tjeneste ved å heve kompetansen din, selvfølgelig.

2) Du får møte andre som deg

Ingenting negativt mot ditt eget styre, men de er ikke som deg. De opplever ikke dine oppturer når regnskapet går i balanse eller nedturer når markedsføringen går trått. Da kan det hjelpe å snakke med andre som opplever det akkurat som deg! Er du riktig heldig møter du noen du kan bruke som sparringspartner også etter kurset. En sparringspartner er en som du kan lufte ideer, tanker og frustrasjoner med – nettopp fordi dere opplever mye det samme og forstår hverandre.

Fra en gruppediskusjon under Lederdult. Foto: SiO Foreninger/ Linn Seime Thistel

3) Kursene våre har en gjennomsnittlig tilfredshet på 5,5 av 6

Hvert eneste kurs blir evaluert av deltakerne, slik at vi kontinuerlig kan forbedre de. Blant gullkorn som «Det var rett og slett et utrolig bra kurs, som var langt mer interessant en forventet!» og «[…] lett å bli toppblogger etter dette.» finner man også tall som gjør oss stolte:

• På spørsmål om hvor sannsynlig det er at kursdeltakerne vil anbefale kurset videre, scorer vi 5,5 av 6.
  • På spørsmål om i hvilken grad kursdeltakerne føler seg bedre rustet til vervet sitt etter kurset, scorer vi 5,2 av 6.
  • Gjennomsnittlig tilfredshet på alle kursene er for våren 2018 på 5,5 av 6.

Og: Er du typen som ikke blir fristet av tanken på å gå på regnskapskurs kan du høre på denne kursdeltakerens reaksjon etter at kurset var over: «Trodde det skulle være døden, men det var greit.»

Fra lederkurs på Sundvolden. Foto: SiO Foreninger/ Linn Seime Thistel

4) Kursholderne våre er skikkelig flinke!

For at kursene skal holde så høy standard som mulig, har vi ansatt kursholdere til mange av kursene våre. Disse er eksperter på sine områder, og kan dele erfaringer fra både arbeids- og foreningslivet. Les om to av kursholderne våre her.

Kursholderne våre har erfaring fra både arbeids- og foreningslivet! Foto: SiO Foreninger/ Linn Seime Thistel

5) Du får et kursbevis som du kan bruke når du søker jobb senere

Bytt ut setningen «selvlært i InDesign» med «Kurs over tre kvelder i Photoshop, Illustrator og InDesign». Slikt liker arbeidsgivere!

6) Du får gratis kaffe

En merkelig ting å bruke som argument, mener du? Gratis kaffe blir faktisk jevnlig trukket frem i evalueringene som en positiv faktor – det er tydelig at dette er kurs for studenter.

Se oversikt over alle kursene våre her

Se kurskalenderen vår her

Arrangement, Kurstilbud