UiO søker en UiO-forening som kan stille med 10 personer i åtte timer under Studentslippet lørdag 19. august 2017. Søknadsfrist er 7. juli.

Studentslippet er et felles arrangement for alle nye studenter i Oslo, det organiseres av UiO, HiOA, BI, SIO og Oslo Kommune. Målet med arrangementet er at Oslos studenter – enten om de kjenner Oslo godt eller dårlig – skal finne og oppleve «sitt Oslo». Vi har derfor satt sammen et bredt tilbud av arrangementer med alt fra kultur, idrett, mat, guidede turer, quiz og vannaktiviteter. Her finner du noe for enhver smak.

St. Olavs gate vil fungere som et utgangspunkt og et startsted for mange studenter hvor man vil finne informasjon om arrangementet og begivenhetene. I tillegg vil det være matservering, relevante stands og småaktiviteter.

Arbeidstid:

• Lørdag 19. august ca. kl. 09.00-17.00

Arbeidsoppgaver:

Arbeidet dere vil gjøre vil variere, og stort sett foregå i St. Olavs gate 32 utenfor SiO Helse, men noen vil også trenges andre steder i byen. Arbeidet vil innebære:

• Dele ut flyers og kart
  • Hjelpe studenter med å planlegge dagen sin og finne «sitt Oslo»
  • Diverse småjobber som får arrangementet til å gå på skinner
  • Nedrigg av arrangementet

Lønn:

10.000 kr for 10 personer.

Viktig informasjon:

• Foreningen må være registrert som studentforening ved UiO
  • Alle de 10 personene må jobbe hele dagen, det er altså ikke mulig å dele inn i flere skift.

Slik søker du:

Send en epost med navn på foreningen, kontaktinformasjon (tlf og e-postadresse) og en kort søknad til Clara Bergene på clara.bergene@admin.uio.no. Merk eposten med «Forening til Studentslippet». Frist for å søke er 7 juli.

Semesterstart