FFA-materiell

Dette er en ressursbank for foreninger som er med i prosjektet Forening For Alle. Her ligger nedlastingslenker og nyttig informasjon om materiell til Forening For Alle. Se informasjon i starten av hver kategori for informasjon om hvordan materiellet skal brukes.

Innhold:

1. PR-materiell
  2. Dokumenter

PR-materiell

Merke

Forening For Alle-merket kommer i to varianter: grønn variant og grå variant. Bruk den grønne varianten så langt det lar seg gjøre, men den grå varianten kan brukes der dette ser estetisk best ut. Merket må være stort nok til at skriften kan leses, og merket kan ikke endres på på (farge, innhold etc). Det er også viktig at merket kun brukes i sammenheng med arrangementer som er åpne for alle, altså for eksempel ikke i markedsføringen av interne fester eller lukkede arrangement. Om du er usikker på når merket kan brukes er det bare å ta kontakt med oss på foreninger@sio.no.

Forening for Alle – PDF av grønn variant

Forening for Alle – PDF av grå variant

Kampanje

Kampanjen består av fem plakater med tilhørende kvadratiske filmer for sosiale medier. Filmene varer i ca 15 sekunder, og inneholder kortfattet informasjon om Forening For Alle. Alt kampanjematerialet peker mot sio.no/forening-for-alle, og denne lenken bør også brukes når filmene deles i sosiale medier.

Kampanjen består av fem ulike «motsetninger» som sidestilles, med beskjeden om at man passer inn i en forening uansett hvordan man er. Om dere ønsker å dele en plakat eller film i sosiale medier kan dere gjerne hente tekst fra dette avsnittet:

«Noen foreninger er merket med “Foreninger For Alle”. Disse har egne foreningsfaddere som vet at det kan virke nytt og ukjent å bli medlem i en forening, og som er ekstra flinke til å ta i mot nye medlemmer. Se hvilke foreninger som har foreningsfaddere på sio.no/forening-for-alle»

Diskokule eller levende lys?

«Er du festens midtpunkt eller trives du best i dype samtaler?»

Last ned plakaten som PDF

Last ned filmen «diskokule eller levende lys?»

Politikk eller Paradise?

«Er det viktigste for deg sperregrensen på 4 % eller er du deg selv 110 %?»

Last ned plakaten som PDF

Last ned filmen «politikk eller Paradise?»

Nattugle eller morgenfugl?

«Danser du på bordet hele natten eller står du opp til soloppgangen?»

Last ned plakaten som PDF

Last ned filmen «Nattugle eller morgenfugl?»

Halvfull eller halvtom?

«Trenger du påfyll eller har du fortsatt mye å gi?»

Last ned plakaten som PDF

Last ned filmen «halvfull eller halvtom?»

Fyrverkeri eller fyrstikk

«Er du en for de store anledninger eller vil du begynne i det små?»

Last ned plakaten som PDF

Last ned filmen «fyrverkeri eller fyrstikk?»

Foreningsfaddere

Ofte stilte spørsmål om rollen som foreningsfadder

Foreningsledere

Ansvarsfordeling mellom SiO Foreninger og din forening