De tre finalistene i Årets Forening HiOA er nå valgt ut blant ni nominerte foreninger. Totalt 20 nominasjoner ble sendt inn, noe som betyr at noen foreninger ble nominert flere ganger. Prisen for Årets Forening blir delt ut på Foreningsdagen HiOA 18. august, og vinnerforeningen mottar 20.000 kr i premie.

Dette er de tre finalistforeningene (i alfabetisk rekkefølge):

HiOA GamingHiOA Gaming har tydelig truffet en nerve med sin aktivitet, og på svært kort tid vokst til å bli en forening av betydelig størrelse. Foreningen har medlemmer med brennende engasjement, som aktivt jobber for å inkludere så mange som mulig. Foreningen tilbyr et bredt spekter av aktiviteter innenfor interesseområdet, og har blitt en viktig møteplass for veldig mange studenter.

HiOA IL_avlangtHiOA IL er en forening som får til mye og alltid vil gjøre mer. Bare i år har de utvidet med to nye undergrupper. De har en imponerende arrangementsfrekvens, og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter på alle nivåer. De har en ryddig drift og er en seriøs og nødvendig aktør i foreningsmiljøet på HiOA.

samfunnet Bislet_avlagtSamfunnet Bislet har de siste årene blitt en samlingsplass for studenter både fra HiOA og andre læresteder. De har høy arrangementsfrekvens og et variert tilbud. Det er en forening som har vokst raskt de siste årene, og fått til overraskende mye på kort tid. Foreningen jobber for inkludering av alle studenter, ikke minst de internasjonale. De samarbeider med andre foreninger på høgskolen, og er pådriver for et bedre studentmiljø på HiOA.

Årets jury har bestått av representanter fra HiOA, Kulturstyret og Arbeidsutvalget i Studentparlamentet ved HiOA.

Årets studentforening, Priser og konkurranser