For første gang skal SiO Foreninger arrangere rekrutteringsmessen «Foreningsdagen» på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Datoen er satt og det blir torsdag 13. august 2015. Første uken i semesterstart.

Dette blir et storslått arrangement der alle nye og gamle studenter får møte hele mangfoldet av studentforeninger på HiOA. Vi inviterer samtlige HiOA-foreninger til å stille med stand og jobber godt sammen med både adminstrasjonen og fadderne for å sørge for at alle de nye studentene kommer innom.

Tidligere har foreningsdagen på HiOA funnet sted enten utenfor eller inne i Pilestredet 52, men med den fabelaktige veksten i foreningsmiljøet det siste året er det nå rett og slett ikke plass der lenger. Vi flytter derfor arrangementet til det flunkende nye bygget Pilestredet 32 – det flotteste bygget på campus, der blant annet Åpen Dag ble avholdt. Foreningsdagen på HiOA 2015 vil med andre ord bli større og flottere enn noen gang før!

Program for dagen vil bli sluppet senere, men vi kan allerede nå avsløre at rektoratet vil dele ut den aller første prisen til Årets Forening på HiOA. Mer informasjon om nominasjonsprosessen kommer, men foreløpig kan vi trygt si at alle foreninger som melder seg på foreningsdagen vil være med i kampen om prisen.

Dato: Torsdag 13. august 2015

Klokkeslett: 11-16

Sted: Pilestredet 32 (Andrea Arntzens Hus)

Meld på foreningen din til Foreningsdagen ved HiOA 2015 her

For at foreningene skal få mest mulig ut av Foreningsdagen avholder vi en rekke standkurs. Kurset varer en time, er helt gratis og holdes tre ganger frem mot semesterstart. Lunsj vil bli servert. Kurset er åpent for foreninger både ved HiOA og UiO og tar for seg tips og triks som er lurt å ha med seg på stand.

Påmelding til standskurset finner du her

Semesterstart