SiO har endelig fått nye nettsider! Tar du turen til sio.no vil du se store forandringer. Selv om det fremdeles er ting som må gjøres, er vi veldig glade for den lenge etterlengtede oppgraderingen.

En nyskapning på nettsidene er menypunktet «Ledige verv». Dette er et sted der studentforeninger i hele Oslo kan legge ut ledige verv i sin forening og på denne måten nå langt flere i jakten etter nye styremedlemmer. Dette har tidligere vært mulig gjennom Karrieresenteret i UiOs portal. Forskjellen med den nye løsningen er at den er åpen for alle lærestedene og vil være langt mer synlig.

ledig verv

Hvorfor utlyse?

Mange foreninger sliter med å fylle opp styrevervene, samtidig som mange studentetr klør i fingrene etter å delta. VI håper å kunne forenene disse to. Ved å lyse ut ledige verv på sio.no vil forenignen din nå en målgruppe blant studer som allerede er interessert i foreningslivet og som muligens nettopp er på utkikk etter sitt neste styreverv. Vi vil fortløpende spre ledige verv etterhvert som de kommer inn.

Fremgangsmåte

Interessert i å legge ut et ledig verv? Da er det bare å sende en stillingsbeskrivelse til foreninger@sio.no. Merk eposten med Ledig verv. Her kan du se et eksempel på hva en slik stillingsutlysning må inneholde.

*Overskrift:

Birøkterforeningen søker kommunikasjonsansvarlig

*Ingress:

Birøkterforeningen er en liten forening som drifter bikubene på toppen av Helga Engs Hus. Vi søker deg som elsker både honning og kommunikasjon.

*Utfyllende informasjon:

Om Foreningen:
Birøkterforeningen er en relativt nyoppstartet forening ved UiO. Vårt formål er å spre interessen for birøkting blant studenter. Vi lager vår egen honning som vi deler ut til alle aktive i foreningen. Vi fokusererp å det

Om vervet:
Som kommunikasjonsansvarlig vil du ha ansvar for å promotere foreningen gjennom tradisjonelle og sosiale medier. Vi har så smått en grafisk profil, men det er åpent for at den kan videreutvikles. Vervet innebærer ukentlige styremøter med øeder, nestleder, økonomiansvarlig, honningsjef og arrangementsansvarlig.

Erfaring:
Det er ikke et krav at du er aktiv i Birøkterforeningen, men det er selvsagt et pluss. Erfaring fra annen studentforening, studentpolitikk eller fag/programutvalg er ønskelig.

Frynsegoder:
Du får delta på relevante kurs i regi av SiO Foreninger. I tillegg vil du få gratis honning og ikke minst blir du en del av vårt gode sosiale miljø. Du vil sitte igjen med verdifull erfaring og flere gjennomførte prosjekter du kan vise til, i tillegg til attester og kursbevis.

Send en kort mail om deg selv til birøkterforeningen@gmail.com så tar vi kontakt med deg.

*Arbeidssted:

Universitetet i Oslo

*Søknadsfrist:

17.12.15

Obligatoriske felt er merket med *
Stillingsbeskrivelsen sendes til foreninger@sio.no i god tid før søknadsfristen. Merk eposten med «Ledig verv»

Ukategorisert