På åpen dag 8. mars vil HiOA vise frem studentlivet. På ordentlig! Tidligere har foreningene stått på stand rundt omkring i ulike bygg i Pilestredet. I år gjør vi det skikkelig og vi inviterer alle HiOA-foreninger velkommen til å stå på stand sammen, som en Foreningsdag 2.0!

beatedAv Beate Thandiwe Dessingthon
Studentlivskoordinator v/HiOA

Hvor og når?

Pilestredet 35 – kantinen fra kl.9-15 tirsdag 8. mars.

Hva er Åpen dag?
Hvert år inviteres studenter og elever fra videregående skoler til å møte HiOA for å få informasjon om studietilbud og for å få et inntrykk av institusjonen. I år gir vi foreningene en mulighet til virkelig å brife med det yrende studentlivet som er i stadig vekst her hos oss.

Meld på foreningen din her

Hva er nytt?
Forskjellen fra tidligere år består i at foreningene får egne lokaler i direkte tilknytning til Åpen dag – utdanningstorget, arrangementene er på hver sin side av gaten. Alle foreningene får stå samlet og det vil bli godt merket mellom byggene. Campus-omvisningene som går hele dagen legger også turen innom Studentlivstorget i P35.

Studentlivstorget markedsføres for HiOA-studenter gjennom infoskjermer på studiestedene, HiOAs Facebookside, Min side for studenter og i SiO Foreninger sine kanaler. Dere vil altså kunne møte, ikke bare potensielle, men også nåværende studenter.

Det viktigste for foreningene denne dagen er jo å rekruttere nye medlemmer. En bonuseffekt er at videregåendeelever som vurderer å søke opptak til HiOA ser hvor flotte foreninger vi har og at det finnes viktige og gode sosiale møteplasser ved siden av studiene.

Bli med på å vise at foreningene og studentene er det beste med HiOA!

Studietiden er ikke bare studier – det er studentliv!

Ukategorisert