Internasjonale studenter beriker foreningslivet og sørger for nye blikk på gamle rutiner. UiO, HiOA og BI samler alle de nye internasjonale studentene på «How to be a Norwegian Student» på Chateau Neuf 18. august kl 19. Meld din forening på her

karl_norli_copyAv Karl Norli, Seniorrådgiver, seksjon for Internasjonalisering
Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA)

Hvorfor bør du ha internasjonale studenter i din forening?  Studenthverdagen handler om å knytte kontakter, få gode venner og bli inspirert. Sann har det alltid vært. Det nye er at studenthverdagen har beveget seg utenfor landets grenser. De siste tiårene har antallet internasjonale studenter i Oslo bare vokst i takt med øvrig globalisering. Skal du ha en kompetanse som er relevant må du i dag inneha kompetanse om det globale og multikulturelle.

Internasjonale studenter i din forening vil gi deg nettopp denne internasjonale dimensjonen. I tillegg til at det ser seg bra ut på CVen, dette ifølge NHO, Abelia, Manpower og alle andre som representerer arbeidsgivere, så vil du kunne knytte kontakter og få venner over hele verden. Kjekt å ha når en er på reise eller søker jobb og studier i andre land.

Det viktigeste er likevel at internasjonale studenter er utrolig entusiastiske, stiller opp når det trengs og tar med inn gode ideer du ikke har tenkt på før. Det er erfaringen vi har med foreninger som har tatt imot internasjonale studenter tidligere.

Vi samler alle de nye internasjonale studentene på arrangementet How to be a Norwegian Student kvelden på Chateau Neuf  18 august. Dette er et samarbeid mellom UiO, HiOA og BI. Der vil du møte nesten 1000 internasjonale studenter fra alle tre lærestedene som alle har lyst til å bli bedre kjent med din forening!

Meld din forening på her:

Ukategorisert