Thorstein Sjursen. Foto: Alf Andreas Grønli Simensen

Av Thorstein Sjursen, Direktør på Det Norske Studentersamfund

Chateau Neuf er studentenes kulturhus i Oslo og stiller med lokaler og utstyr gratis til alle studentforeninger. Huset driftes av frivillige studenter ved Det Norske Studentersamfund og kan romme alle typer arrangementer – fra små møter til store konferanser.

Chateau Neuf har 6 arrangementslokaler og 2 faste barer. Det er teknisk utstyr tilknyttet de fleste av disse. I tillegg har huset flere møterom som passer perfekt for foreningsmøter. Vi tilbyr også faste kontorplasser, og trenger dere ikke et helt kontor kan vi tilby lagringsplass i egnede lokaler.

Våre hovedlokaler er:

• Storsalen(1 000 sittende): Husets storstue som har rommet Dalai Lama, Idol, Spellemannsprisen og en rekke store konserter og teateroppsetninger.
  • Lillesalen(200 stående / 100 sittende): Liten scene med filmfremvisere og fullt oppsett for både fest, debatt og konsert.
  • Biblioteket(150 stående / 100 sittende): Omgitt av Studentersamfundets boksamling er dette et flott lokale for mindre arrangementer og sosiale events.
  • Sysesalen(65 stående / 30 sittende): Rom som passer perfekt for små møter og seminarer. Fullt A/V-utstyr.
  • Betong(1 000 stående / 350 sittende): Hovedkonsertscene som også brukes til fester og debatter. Intimt og funksjonelt for de fleste arrangementer. Har egen bar.
  • Klubb(300 stående / 120 sittende): Liten konsertscene som også passer flott for debatter og fester. Har egen bar.

Ledig kapasitet i lokalene

Vi har nå ledig kapasitet både i kontorfløyene og i våre arrangements- og møtelokaler. Alle SiO-registrerte studentforeninger kan benytte seg av tilbudene på Chateau Neuf. Booking av arrangementslokaler og møterom gjøres enkelt gjennom skjemaet du finner på våre nettsider, eller ved henvendelse til vår bookingansvarlige på booking@neuf.no. Mer info om bruken av våre arrangements- og møtelokaler finner du på: neuf.no/booking.

Kontorer og lagringsplass

Forespørsler om kontorer og lagringsplass kan sendes direkte til meg på thorstein@1813.no. Vi kan tilby en rekke forskjellige løsninger tilpasset din forenings behov, fra private kontorplasser til tilgang til møterom, arbeidsplasser og lokaler for interne sosiale sammenkomster.

Foreninger, Nyttige tips