Endelig kan vi i SiO Foreninger ønske velkommen til vårt siste tilskudd, Linn Seime Pettersen! En smørblid eksilbergenser med bakgrunn fra HiOA og Kommunikasjonsavdelingen ved DNS som trer inn i rekken som vår nyeste Foreningskonsulent. Hun imponerte med sitt smittende humør og sterke kompetanse innen både kommunikasjon og studentforeninger. I tillegg til å bistå studentforeninger kommer Linn til å overta ansvaret for avdelingens sosiale medier og andre kommunikasjonskanaler.

Den nye vinen

Ansettelsen av Linn setter punktum for en intensiv prosess der vi har styrket staben med totalt fire nye personer på kort tid. Hanne, vår nye kursholder i markedsføring og sosiale medier og Sigrid og Karoline, våre nye prosjektkoordinatorer. Vi er skikkelig fornøyd med den nye gjengen og er sikker på at vi i SiO Foreninger kan fortsette å tilby de beste tjenestene til studenter og studentforeninger i Oslo.

Linn Seime Pettersen er 25 år gammel og har studert Medier og Kommunikasjon på HiOA. Under studiene har hun arbeidet frivillig i Kommunikasjonsavdelingen ved Det Norske Studentersamfund der hun har gått helt til topps som leder. I tillegg har Linn jobbet mye med kommunikasjons- og pressearbeid for Speideren. Hun fører en dyktig penn og er kyndig i bruk og produksjon av både foto og video. Aller viktigst for oss i SiO Forening er at Linn har en solid forståelse for hvordan det er å være aktiv student i en studentforening. Hun kjenner godt til både utfordringer og gode løsninger. I tillegg er Linn en relasjonsbygger som lett kommer i kontakt med andre mennesker. Vi er stolte av å ha med oss Linn på laget.

Fra en bergenser til en annen

Helge Skivenes (t.v) kommer til å savne de gode kollegaene i SiO Foreninger, her med Mike Fürstenberg

Helge Skivenes (t.v) kommer til å savne de gode kollegaene i SiO Foreninger, her under en paraply med Mike Fürstenberg

I hele mars måned vil Linn være under opplæring, men fra 1. april vil hun måtte stå på egne ben. Da må vi si farvel til vår egen Helge Skivenes som forlater sin post i SiO Foreninger til fordel for en karriere som sosiale medier-konsulent i det private næringsliv. Helge begynte sin yrkesaktive karriere i SiO Foreninger like etter fullførte studier og har i løpet av de siste to årene stått til rors som avdelingens kommunikasjonsansvarlig.

«Det er vemodig å forlate fantastiske kollegaer i SiO Foreninger. Men etter å ha begynt på opplæringen med Linn er jeg overbevist om at foreningslivet er i gode hender. Dessuten er det betryggende å overlate ansvaret til enda en bergenser. Jeg tror enhver arbeidsplass trenger en preikesjuk bergenser» sier Helge

Jeg tror enhver arbeidsplass trenger en preikesjuk bergenser

Ukategorisert