Av Andreas Thomassen Slørdahl – Formand i Det Norske Studentersamfund

Formand i Det Norske Studentersamfun - Andreas Thomassen Slørdahl

Formand i Det Norske Studentersamfun – Andreas Thomassen Slørdahl

Chateau Neuf er studentenes kulturhus i Oslo og stiller med lokaler og utstyr gratis til alle studentforeninger. Huset driftes av frivillige studenter ved Det Norske Studentersamfund og kan romme alle typer arrangementer – fra små møter til store konferanser. Chateau Neuf har 6 arrangementslokaler og 2 faste barer med alle rettigheter. Det er teknisk utstyr tilknyttet de fleste av disse. I tillegg har huset 3 mindre møterom som passer perfekt for foreningsmøter. Det er også mulighet for catering til arrangementer.

Chateau Neuf er studentenes hus og skal fylles med studentaktiviteter. Derfor kan alle studentforeninger bruke lokalene kostnadsfritt. Du finner oss i Slemdalsveien 15, rett ved Majorstuen t-banestasjon og en kort gåtur fra Campus Blindern.

Vil du gjøre noe spesielt i tilknytning til studiestart på Blindern? Vi har store telt både på Fredrikkeplassen og utenfor Chateau Neuf i tillegg til lokalene på huset. Ta kontakt med studiestart@studentersamfundet.no.

Lokalene våre er:

• Storsalen (1 000 sittende): Husets storstue som har rommet Dalai Lama, Idol, Spellemannsprisen og en rekke store konserter og teateroppsetninger.
  • Lillesalen (200 stående / 100 sittende): Liten scene med filmfremvisere og fullt oppsett for både fest, debatt og konsert.
  • Biblioteket (150 stående / 100 sittende): Omgitt av Studentersamfundets boksamling er dette et flott lokale for mindre arrangementer og sosiale events.
  • Sysesalen (65 stående / 30 sittende): Rom som passer perfekt for små møter og seminarer. Fullt A/V-utstyr.
  • Betong (1 000 stående / 350 sittende): Hovedkonsertscene som også brukes til fester og debatter. Intimt og funksjonelt for de fleste arrangementer. Har egen bar.
  • Klubb (300 stående / 100 sittende): Liten konsertscene som også passer flott for debatter og fester. Har egen bar.

I tillegg har huset 3 mindre møterom som passer perfekt til foreningsmøter.

For mer info om lokalene og link til bookingkalender – besøk www.neuf.no/booking. Dere kan også ta kontakt med vår bookingansvarlig på booking@neuf.no.

Arrangementer som krever større produksjon (f.eks. vakter eller barpersonale) vil måtte dekke kostnader for personale.

Bli med i samtalen! 2 kommentarer

1. Hei dette bare for studenter?

Svar

Ukategorisert