I oktober holder vi for første gang et nytt og oppdatert kurs i markedsføring og sosiale medier. Det gamle todagerskurset har fått en skikkelig oppdatering, og er nå delt opp i to forskjellige kurs: Markedsføring og PR og Sosiale medier. Og det er ikke det eneste som er nytt. Møt vår nye kursholder Mia Langås Flåta!

– Det er viktig for meg at kurset skal inneholde mye diskusjon og oppgaver – det er jo sånn man lærer best, forklarer Mia. Hun er godt igang med å planlegge hvordan de nye kursene skal være. På dagtid er hun kommunikasjonssjef for Det Norske Studentersamfund, og flere kvelder i semesteret skal hun lære Oslos foreninger om markedsføring. Vi spurte Mia noen spørsmål for å finne ut hvem hun er:

Hvilke sosiale medier har du selv bruker på?

Instagram, Snapchat, Facebook, Youtube, Jodel. Hadde på Twitter med det har jeg ikke lenger.

Og hva er favoritten?

Personlig bruker jeg Snapchat mest, men som en bedrift eller en forening fungerer Instagram og Facebook best.

Hva er noe av det verste du vet på sosiale medier?

Å bli spammet ned av for mange poster!

Og hva skal til for at du trykker «love» på Facebook?

Det må være noe som virkelig engasjerer meg. Og noe som jeg vil at andre skal se at jeg virkelig støtter eller vil dra på.

Om du vil lære om markedsføring og sosiale medier for foreningen din, kan du delta på Mias kurs:

Kurset «Markedsføring og PR» holdes tirsdag 30. oktober klokken 17.00-20.00. Meld deg på her!
Kurset «Sosiale medier» holdes torsdag 1. november klokken 17.00-20.00. Meld deg på her!

Få en smugtitt på noen tips fra Mia her:

Kurstilbud