Tenker du at dette foreningsgreiene egentlig hører ganske ålreit ut, men ikke vet helt hvor eller hvordan du skal bli med? Frykt ei, i løpet av de neste to ukene kommer vi til å ha stands på (nesten) alle de store samlingsstedene på både UiO og HiOA. Der kan du spørre oss om hva du vil og ikke minst få gode tips om foreninger som er relevant for akkurat DEG!

På stands har vi nemlig med oss en oversikt over alle foreningene på de forskjellige fakultetene, samt representanter fra de større foreningene som alltid er på utkikk etter flere medlemmer. Dette er en glimrende mulighet til å spørre om alt du måtte lure på, finne ut hva foreningene egentlig driver med ,og kanskje til og med melde din interesse.

Dette gjør vi jo selvsagt fordi vi vet at studentlivet jevnt over er artigere for deg som engasjerer deg i en studentforening. VI vet også at det er en snarvei til mange flere venner og en kilde til verdifull erfaring som kan gjøre utslaget på du er på jakten etter din første jobb.

Les også: Finn deg en flokk!

Sjekk listen og stikk innom når det passer best for deg.

Vi har stands hver dag fra kl 11:00 til kl. 14:00

Mandag 2. mars               Eilert Sundts Hus (UiO – SV)
Tirsdag 3. mars                Harald Skjeldrups hus (UiO – SV)
Onsdag 4. mars               Sophus Bugges Hus (UiO – SV)