Om SiO Foreninger

SiO Foreninger er en avdeling i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).

Vi kan gi råd til deg som vil finne din forening, starte en forening eller deg som allerede driver en forening. I tillegg holder vi kurs for foreningsaktive, og er arrangør av Foreningsdagene på HiOA og UiO i august.

Nettsiden vår sio.no/foreninger inneholder informasjon om Oslos 400 studentforeninger, råd om å starte eller drive en forening, samt kurs- og arrangementskalenderen vår.

Som et supplement skriver vi på denne bloggen om stort og smått som rører seg i foreningslivet i Oslo.

Kontakt oss gjerne på epost foreninger@sio.no dersom du ønsker å skrive et innlegg til bloggen eller har ideer til temaer vi kan skrive om.

Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med informasjon om foreningsaktivitet 2-3 ganger i måneden. Ønsker du å melde deg på nyhetsbrevet vårt? Fyll ut navn og epostadresse her:

g04a9187