Trenger du et avbrekk fra festingen, eller bare har lyst å gruse fadderen i fotball eller kubb? Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI) inviterer alle faddergrupper til lettbeint idrettsdag onsdag 19. august 

Marlene Persson, daglig leder i OSI, forteller hva OSI er og hvorfor nye studenter i Oslo burde bli med.

Marlene OSI

Marlene Persson, daglig leder i Oslostudentenes Idrettsklubb

OSI, som står for Oslostudentenes Idrettsklubb, er Oslos største og Norges eldste studentidrettsklubb. Vi har over 2200 medlemmer i året og er en klubb drevet for studenter, av studenter. Vi har over 30 forskjellige idretter og aktiviteter; alt fra kampsporter du ikke visste fantes, til de vanlige ballsportene og videre til friluftsgrupper som drar regelmessig på turer. I tillegg har vi aktiviteter de fleste kanskje ikke forbinder med idrett, som kubb og vårt nyeste tilskudd; Rumpeldunk!

OSI har også tilbud på alle nivåer. Vi har lag som gjør det bra i de øverste divisjonene, og vi har nybegynnertreninger i alt fra volleyball til dans. Sjansen for at du finner en aktivitet du har lyst til å drive med og et nivå som passer for deg, er med andre ord stor. Vi er veldig stolte av å kunne gi studentene i Oslo et så bredt tilbud!

Selv strøk hun i gym

Det er mange gode grunner til at man bør bli med i OSI, men jeg vil gjerne dra frem de to viktigste: For det første gir OSI veldig fine muligheter til å få venner og kjente på tvers av studiested og studieretning. I OSI er det sosiale minst like viktig som aktiviteten man holder på med, og det er lett å bli kjent med folk når man samles om en felles aktivitet. Er du ny i byen, er dette en super mulighet til å få et bra nettverk!

For det andre er det fint å ha noe fast som drar deg ut av lesesalen med jevne mellomrom for å gjøre noe fysisk. Jeg er overbevist om at det er mye lettere å trives på studiet sitt dersom man har faste avbrekk hvor man gjør noe helt annet. Det var i alle fall OSI som gjorde at jeg unngikk å bli klin kokos i de verste innspurtsperiodene mine.

I tillegg er det viktig å få frem at man ikke trenger å være spesielt sporty og ha drevet med idrett tidligere for å kunne bli med, selv om vi er en idrettsklubb. Jeg kan jo røpe at selv strøyk jeg nesten i gym på videregående, men det har ikke vært noen hindring i OSI!

Møt OSI på Foreningsdagene eller på OSIs egen idrettsdag

OSI kommer til å ha flere representanter på foreningsdagen, både på HiOA torsdag 13. august og UiO mandag 17. Snakk med oss! Det går også an å finne mye av informasjonen du trenger på nettsiden vår www.osi.no.

Sist, men ikke minst, arrangerer vi onsdag 19. august en OSI-Idrettsdag for alle faddergrupper! Det blir da muligheter for å delta i turneringer innenfor både rumpeldunk, kubb, volleyball og fotball med din faddergruppe. I tillegg stiller det noen flotte OSI-ere med grillmat og informasjonsbrosjyrer. Dette er en gylden sjanse til å bli kjent med det jeg i all ydmykhet mener er Oslos mest varierte, sunneste og morsomste studentforening. Så meld på faddergruppa di nå, før det blir fullt!

Meld deg på Facebookeventet her

 

Legg inn en kommentar

Kategori

Semesterstart