Trenger du et avbrekk fra festingen, eller bare har lyst å gruse fadderen i fotball eller kubb? Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI) inviterer alle faddergrupper til lettbeint idrettsdag onsdag 19. august

Marlene Persson, daglig leder i OSI, forteller hva OSI er og hvorfor nye studenter i Oslo burde bli med.

Marlene OSI

Marlene Persson, daglig leder i Oslostudentenes Idrettsklubb

OSI, som står for Oslostudentenes Idrettsklubb, er Oslos største og Norges eldste studentidrettsklubb. Vi har over 2200 medlemmer i året og er en klubb drevet for studenter, av studenter. Vi har over 30 forskjellige idretter og aktiviteter; alt fra kampsporter du ikke visste fantes, til de vanlige ballsportene og videre til friluftsgrupper som drar regelmessig på turer. I tillegg har vi aktiviteter de fleste kanskje ikke forbinder med idrett, som kubb og vårt nyeste tilskudd; Rumpeldunk!

OSI har også tilbud på alle nivåer. Vi har lag som gjør det bra i de øverste divisjonene, og vi har nybegynnertreninger i alt fra volleyball til dans. Sjansen for at du finner en aktivitet du har lyst til å drive med og et nivå som passer for deg, er med andre ord stor. Vi er veldig stolte av å kunne gi studentene i Oslo et så bredt tilbud!

Selv strøk hun i gym

Det er mange gode grunner til at man bør bli med i OSI, men jeg vil gjerne dra frem de to viktigste: For det første gir OSI veldig fine muligheter til å få venner og kjente på tvers av studiested og studieretning. I OSI er det sosiale minst like viktig som aktiviteten man holder på med, og det er lett å bli kjent med folk når man samles om en felles aktivitet. Er du ny i byen, er dette en super mulighet til å få et bra nettverk!

For det andre er det fint å ha noe fast som drar deg ut av lesesalen med jevne mellomrom for å gjøre noe fysisk. Jeg er overbevist om at det er mye lettere å trives på studiet sitt dersom man har faste avbrekk hvor man gjør noe helt annet. Det var i alle fall OSI som gjorde at jeg unngikk å bli klin kokos i de verste innspurtsperiodene mine.

I tillegg er det viktig å få frem at man ikke trenger å være spesielt sporty og ha drevet med idrett tidligere for å kunne bli med, selv om vi er en idrettsklubb. Jeg kan jo røpe at selv strøyk jeg nesten i gym på videregående, men det har ikke vært noen hindring i OSI!

Møt OSI på Foreningsdagene eller på OSIs egen idrettsdag

OSI kommer til å ha flere representanter på foreningsdagen, både på HiOA torsdag 13. august og UiO mandag 17. Snakk med oss! Det går også an å finne mye av informasjonen du trenger på nettsiden vår www.osi.no.

Sist, men ikke minst, arrangerer vi onsdag 19. august en OSI-Idrettsdag for alle faddergrupper! Det blir da muligheter for å delta i turneringer innenfor både rumpeldunk, kubb, volleyball og fotball med din faddergruppe. I tillegg stiller det noen flotte OSI-ere med grillmat og informasjonsbrosjyrer. Dette er en gylden sjanse til å bli kjent med det jeg i all ydmykhet mener er Oslos mest varierte, sunneste og morsomste studentforening. Så meld på faddergruppa di nå, før det blir fullt!

Meld deg på Facebookeventet her

Semesterstart