Daglig leder i Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI), Ina Brodahl forteller at det sosiale er vel så viktig som idretten for medlemmene av landets eldste studentidrettsklubb

Siden sin spede start som «Norske Studenters Gymnastikk- og Fægteforening» i 1882 har Oslostudentenes Idrettsklubb beholdt sin status som byens største studentidrettsklubb og landets eldste.

Aldri  sur: Daglig leder i OSI Ina Brodal,

Aldri sur: Daglig leder i OSI Ina Brodahl,

OSI har hele veien vært for, av og med studenter. Det er medlemmene selv (som må bestå av minst 80% studenter) som tar avgørelsene, enten på styrenivå eller generalforsamling, det er studenter som kan opprette nye idrettsgrupper og det er studenter som styrer økonomi, rekruttering, promotering og alt annet som hører med når man styrer en idrettsklubb med rundt 3000 medlemmer i året og over 5 millioner i omsetning.

For de aller fleste medlemmene i OSI er idretten sekundær, det er det sosiale, samholdet, organiseringserfaring og nettverket som gjør at folk flest finner veien til klubben.

Noen møtes en gang i uka for å trille ball for så å gå ut etterpå, andre har funnet likesinnede fra andre læresteder som engasjerer seg over samme lille kampsportmiljø. Med 33 ulike idrettsgrupper som driver med alt fra lagidrett på høyt nivå til fjellgruppa som samler seg til turer i vårt langstrakte land er det virkelig noe for alle og enhver.

Man behøver ikke å ha drevet med idrett eller å være topptrent når du blir med i OSI, alle gruppene tar vare på nybegynnere og de som har ulike fysiske hindringer. Det er et fantastisk samlingsted for studenter som ønsker å ha et miljø med andre studenter fra hele Norge og resten av verden!

Hvis du savner mestringsfølelsen er det hos OSI du finner den!