Denne våren har SiO Foreninger arrangert kurs for 330 foreningsaktive. Det er ny rekord for antall deltakere!

Kursansvarlig i SiO Foreninger, Mike Fürstenberg. Foto: Linn Seime Pettersen

Mike Fürstenberg er kursansvarlig i SiO Foreninger. Han er veldig fornøyd med det høye deltakerantallet.
– Vi har over tid jobbet med å spisse tilbudet vårt til studentforeningene og det legges merke til. Denne våren har vi avholdt 20 kurs om 7 ulike tema, og totalt kurset over 330 studenter som ifølge våre evalueringer har vært svært tilfreds. Det er skikkelig gøy å se at studentene er fornøyd med tilbudet vårt, forteller han.

I vår har SiO Foreninger utviklet et nytt kurs innen markedsføring og sosiale medier, videreutviklet lederkurset og holdt regnskapskurs for engelskspråklige.

Høsten 2016 skal vi utvide tilbudet vårt ytterligere med 3 nye lynkurs innen finansiering, styrearbeid og ledelse. I tillegg kommer våre kurs i grafisk arbeid i helt ny drakt.

Dette er SiO Foreningers nye lynkurs:

Ny i styret

Kurset retter seg mot deg som er nyvalgt til et styreverv, kanskje ditt første. Kurset varer 45 minutter og tar for seg det grunnleggende i det å sitte i et styre. Hva har man ansvar for individuelt og felles, hvordan kan man samarbeide og kommunisere godt og hvordan jobber egentlig et godt styre?

Ny som leder

Dette er et kurs for deg som har fått lederansvar, enten du faktisk er leder for foreningen eller du har ansvar for prosjekter eller grupper. Kurset går igjennom ulike former for lederansvar og vi snakker rollen man har som leder med de aspektene det innebærer. Kurset varer i 45 minutter og erstatter ikke det mer omfattende lederkurset.

Inntektskilder til foreningen din

Dette kurset ser på ulike inntektskilder for en studentforening. Vi ser på noen felles krav de fleste støtteordningene har til søkerne sine, samt hvordan du kan tilpasse søknaden din ved å gjøre deg kjent med støtteordningen. Kurset tar også for seg andre inntektskilder for studentforeninger.

Følg med på kurskalenderen vår for oversikt over alle kursene og høstens kursdatoer. Påmeldingene åpner i august.

Kurstilbud