Alle foreninger trenger en jevnlig tilstrømmning av nye medlemmer. For noen betyr dette å rekruttere jevnt gjennom hele semesteret, for andre betyr det å fylle opp med så mange som mulig under fadderukene. Uansett når dere velger å rekruttere er den beste metoden å stille seg opp med en stand. Skal du overtale den gjengse student til å ta del i foreningen din må du rett og slett prate direkte med dem.

Den enkleste måten å få til en slik prat er å møte dem på stand.

Men for å lykkes med rekruttering på stand holder det ikke å rigge seg til med et bord og en kake og håpe på det beste. For å få positiv oppmerksomhet og nye medlemmer må du ha en plan. Forberedelsene dine er vel så viktig som det du sier – og har du egentlig planlagt hva du skal si?

Av denne grunn har vi laget et intensivkurs for alle dere som skal rekruttere nye medlemmer og profilere studentforeningen på stand. Det varer i en time og tar for seg de viktigste forberedelsene du må gjøre for å lykkes. På kurset går vi gjennom:

• Å lage en god stand
  • Kommunikasjon gjennom kroppsholdning og klær
  • Foreningspitchen
  • Argumenter og overtalelsesteknikker
  • Effektivt etterarbeid
  • Tips og triks

Kurset varer en time, er helt gratis og avholdes på følgde tidspunkter

• 2. mars kl 14-15
  • 8. mai kl 14-15
  • 25. mai kl 14-15

Meld deg på kurs i rekruttering og profilering på stand