Studentenes Oktoberfest går av stabelen 28. september – 7. oktober. Oktoberfest et av Norges største arrangement drevet av studenter, og har vært på Chateau Neuf siden 2006.

I den forbindelse trenger Det Norske Studentersamfund mange frivillige for å få laget festen, og har et eget tilbud til alle studentforeninger som trenger litt penger og hyggelige opplevelser sammen. Dersom dere stiller med frivillige får foreningen din 400 kr per frivillig per skift, og hvert skift varer i ca 8 timer. For eksempel, dersom dere er to stk som dekker tre skift hver tjener foreningen 2400 kr – dere bestemmer selv hvor mange og hvor mye dere vil jobbe.

I tillegg vil den frivillige få alle goder som vanlige frivillige får, dette er:

• Mat og drikke på jobb
  • Tre bonger til bruk under Oktoberfest
  • T-skjorte
  • Unik erfaring fra en ølfestival og opplæring
  • Nye venner og gode opplevelser!
  • Frivilligfest!

Dersom din studentforening vil være med kan dere melde dere i dette skjemaet.

Det Norske Studentersamfund kontakter den som er kontaktperson for å høre nærmere hvor mange hos dere som ønsker å delta, og for å avtale skift.

Arrangement, Nyttige tips