OBS: Vertskapsforening er nå funnet. Takk til alle interesserte for oppmerksomheten.

På Foreningsdagen på UiO mandag 17. august har vi behov for en forening som kan fungere som vertskap.  Vi trenger hjelp av fire personer mellom 10.00 og 17.00 på selve foreningsdagen samt i fire timer dagen etter.

Vi trenger en forening som kan:

• Dele ut kart og foreningsskjema til alle studentene som kommer innom Idrettshallen
  • Fungere som vertskap og svare på enkle spørsmål.
  • Bistå med å organisere nedrigg
  • Dere må også kunne stille med fire personer i fire timer i ordinær arbeidstid dagen etter, altså 18. august, for å registrere foreningsønsker og epostadresser som studentene har levert inn på Foreningsdagen.

Dere trenger ikke å være de samme menneskene begge dagene, og må gjerne lage en intern rullering hvis det blir enklere for dere. Men vi ønsker maks to skift på Foreningsdagen og ett tirsdag 18.

Dere må også kunne sende EHF – faktura for oppdraget.

Oppsummert: fire personer mellom 10.00 og 17.00 mandag 17. august og fire personer i fire timer 18. august.

For jobben kan vi tilby 7 000 kroner

Semesterstart